Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ενημερωτικό δελτίο

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ COMPACT 110 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ COMPACT 110 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ COMPACT 110 ΛΙΤΡΑ ΓΑΛΒΑΝΙΖΕ ΗΛΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑΣ
Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από την εικόνα ή κάντε κλικ για μεγέθυνση

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ Ηλιακός Θερμοσίφωνας, Boiler γαλβανιζέ 3mm εσωτερική πλαστικοποίηση (βγαίνει και σε Ανοξείδωτο Ατσάλι INOX316L).Επιλεκτικός απορροφητής αλουμινίου και χάλκινες σωληνώσεις. Λειτουργία συστήματος σε κατάσταση Κενού Αέρος CVACUUM). Κολλήσεις Χάλκινων Σωλήνων Απορροφητή με LASER.Δεν χρειάζεται συμπλήρωμα αντιψυκτικού ή αντικατάσταση (μέχρι -60°C)

 

Λεπτομέρειες

Έκπτωση .
679,68 € .

6,40 € ανά 5

3 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες AST compact, είναι απο τους πιό εξελιγμένους της αγοράς. Είναι ένας νέος ηλιακός θερμοσίφωνας. Η κατασκευή τους έχει ξεκινήσει απο το 2007,  χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες συγκολλήσεων με laser. Η λειτουργία τους γίνεται σε κενό αέρος με ατμοποιημένη αιθυλική αλκοόλη.

H AST μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει επιτύχει μια συνεχόμενη ανοδική πορεία λανσάροντας τον νέας τεχνολογίας, ηλιακό θερμοσίφωνα Compact 110 & 150 Τα προϊόντα που παράγει,  κερδίζουν συνεχώς έδαφος τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην παγκόσμια αγορά μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα της σχέσης τιμής - απόδοσης για τον τελικό καταναλωτή.

Βαδίζοντας πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα λειτουργίας και χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες σε έρευνα και παραγωγή καθώς και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είμαστε σε θέση να διαθέσουμε σε κάθε αγοραστή ηλιακoύς θερμοσίφωνες  κορυφαίας ποιότητας διπλής ή τριπλής ενέργειας και μοναδικής αισθητικής.

Κύριο μέλημα της επιχείρησης αποτελεί η βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε καταναλωτή μέσα σε ένα πράσινο περιβάλλον, προσφέροντας οικονομία και άνεση σε κάθε σπίτι που χρησιμοποιεί ηλιακούς θερμοσίφωνες Α.S.T. μειώνοντας παράλληλα  σημαντικά την επιβάρυνση που δέχεται το περιβάλλον από τη χρήση άλλων μορφών ενέργειας για την θέρμανση του νερού χρησης πέραν της ηλιακής.

Πλεονεκτήματα :

1. Boiler από γαλβανιζέ έλασμα 3mm εσωτερική πλαστικοποίηση.

2. Επιλεκτικός Συλλέκτης Υψηλών Επιδόσεων.

3. Επιλεκτικός απορροφητής αλουμινίου και χάλκινες σωληνώσεις.

4. Λειτουργία συστήματος σε κατάσταση Κενού Αέρος CVACUUM).

5. Κολλήσεις Χάλκινων Σωλήνων Απορροφητή με LASER.

6. Μεταφορά θερμότητας με Αιθυλική Αλκοόλη, η οποία λόγω του χαμηλού σημείου ζέσεως, ατμοποιείται γρήγορα.

7. Άθραυστο Κρύσταλλο (SECURITY GLASS).

8. Ταχύτατη Απόδοση, ακόμα και στις χαμηλότερες ακτινοβολίες, λόγω της χαμηλής αδράνειας του συστήματος.

9. Εναλλάκτης μέσα στο Boiler, ο οποίος αποδίδει άμεσα την ενέργεια από τους ατμούς της Αιθυλικής Αλκοόλης.

10. Μέγιστη Παραγωγικότητα σε ζεστό νερό στο ίδιο χρονικό διάστημα.

11. Ελαχιστοποίηση απωλειών θερμότητας λόγω του γεγονότος ότι το σύστημα είναι συμπαγές.

12. Πρωτοποριακός Σχεδιασμός και Υψηλή Αισθητική.

13. Οικονομία χώρου & σωληνώσεων

14. Άριστη Ενεργειακή Συμπεριφορά και Αμείωτες Επιδόσεις, όσα χρόνια και αν περάσουν.

15. Δεν παγώνει ποτέ (αντοχή έως -60°C)

16. Δεν χρειάζεται συμπλήρωση ή αντικατάσταση αντιψυκτικού.

17. Δυνατότητα επέκτασης της εγκατάστασης ανάλογα με τις ανάγκες.

18. Ευκολία εγκατάστασης.

19. Εξασφαλισμένη Απόσβεση Αγοράς

20. Υψηλή θερμική Απόδοση Συστήματος

21. Αποφυγή Βραδυνής Ανάστροφης

Τρόπος λειτουργίας :

Στον Συλλέκτη του COMPACT οι Χάλκινοι Σωλήνες επικολλούνται στον Απορροφητή με την χρήση LASER, αυξάνοντας δραστικά τη θερμική Αγωγιμότητα του όλου συστήματος. Στην συνέχεια, διοχετεύεται Αιθυλική Αλκοόλη, στους Χάλκινους Σωλήνες, οι οποίοι σφραγίζονται σε συνθήκες Κενού Αέρος (VACUUM). Η ηλιακή ακτινοβολία, θερμαίνει την Αιθυλική Αλκοόλη, η οποία με την σειρά της, ατμοποιείται εύκολα, λόγω του χαμηλού σημείου ζέσεως. Οι ατμοί που παράγονται (μέσω των Σωλήνων Κενού Αέρος), διοχετεύονται άμεσα στον Εναλλάκτη που βρίσκονται μέσα στο Boiler, αποδίδοντας την θερμότητα που μεταφέρουν. Με αυτό τον τρόπο, οι ατμοί, υγροποιούνται και λόγω της βαρύτητας που διαθέτουν επιστρέφουν και πάλι στο Συλλέκτη.Οικονομία και περιβάλλον :    • Εξοικονόμηση 1.200 - 1.800 KWh ετησίως.

 

    • Ιδανική κάλυψη των αναγκών μιας οικογένειας σε ζεστό νερό χρήσης.

 

    • Αποφυγή εκπομπής τουλάχιστον 2 τόνων CΟ2 ετησίως.Αποτέλεσμα :    •  Επιτυγχάνει Υψηλές Θερμοκρασίες (Θερμοκρασία Στασιμότητας 180°C ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες

 

  • Kορυφαία Καμπύλη Απόδοσης σε Παγκόσμιο Επίπεδο (σύμφωνα με μετρήσεις).