Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ενημερωτικό δελτίο

Τρόποι πληρωμής


Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να εξοφλήσετε τις αγορές σας είναι οι εξής :

 Α. Αντικαταβολή (CoD).
 Ισχύει για μικρού όγκου προιόντα, η πληρωμή γίνεται στην courier, το ταχυδρομείο ή την μεταφορική εταιρεία κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας. Ρωτήστε μας να σας πούμε αν το προιόν της παραγγελία σας αποστέλεται με αντικαταβολή.

 Β. Πληρωμή με ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ μέσω PayPal™. We accept PayPal
  Στην bestgr.gr έχετε την δυνατότητα να κάνετε πληρωμές με την ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΡΤΑ μέσω PayPal™. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σας μεταφέρει αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές SSL περιβάλλον της ιστοσελίδας της PayPal™, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα χωρίς κινδύνους και ρίσκα. Η PayPal™ σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε την συναλλαγή, ακόμα και αν δεν έχετε προσωπικό λογαριασμό εκεί.

Όλα τα έξοδα, προμήθειες, και επιβαρύνσεις, που επιβάλει το paypal τόσο για την πληρωμή της παραγγελίας όσο και την επιστροφή χρημάτων εάν αυτο χρειαστεί, επιβαρύνουν τον αγοραστή μέχρι την ολοκλήρωση τις παραγγελίας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ PAYPAL

 

  Δ.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
 Κατά την κατάθεση αναγράφετε το επώνυμό σας. Στείλτε μας το καταθετήριο με φαξ η απλά τηλεφωνήστε μας.

    •                                               
      • Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο bestgrshop@gmail.com την απόδειξη της κατάθεσης. Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παραπάνω (κάνοντας click στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας. 
      ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ : Τραπεζικά έξοδα που μπορεί να προκύψουν λόγω μεταφοράς χρημάτων, εμβασμάτων κλπ, βαρύνουν τον αγοραστή.