Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ενημερωτικό δελτίο

  1. Τι είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο;

Πρόκειται για κάθε είδος εμπορικής συναλλαγής μεταξύ προσώπων (φυσικών και μη) που πραγματοποιείται με ηλεκτρονικά μέσα. Είναι η διάθεση και αγοραπωλησία προϊόντων ηλεκτρονικά, η διεκπεραίωση εμπορικών λειτουργιών και συναλλαγών χωρίς τη χρήση χαρτιού, συνήθως μέσω δικτύων ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πρόκειται για την αγοραπωλησία αγαθών, πληροφοριών και υπηρεσιών μέσα από δίκτυα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

  1. Γιατί με συμφέρει να κάνω τις αγορές μου μέσω του Internet;

Η πραγματοποίηση των αγορών σας μέσω του διαδικτύου σας παρέχει δύο πολύ σημαντικά οφέλη: κερδίζετε χρόνο και χρήμα. Μπορείτε εύκολα να περιηγηθείτε στα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα από το σπίτι ή το γραφείο χωρίς να χάνετε χρόνο τρέχοντας στους δρόμους. Επίσης, βρίσκετε τα πάντα σε πολύ χαμηλές τιμές λόγω των χαμηλών λειτουργικών εξόδων που έχουν τα καταστήματα του διαδικτύου.

  1. Τι μπορεί να κάνει η bestgr.gr  για μένα;

Μια επιχείρηση πρέπει να είναι δημιουργική, γεμάτη νέες ιδέες και ενδιαφέρουσες προσφορές. Η bestgr.gr  ιδρύθηκε με στόχο την παροχή υπηρεσιών ηλεκτρονικού εμπορίου. Στο πλαίσιο της δραστηριοποίησής της, η εταιρεία μας προσφέρει προϊόντα από πολλές κατηγορίες, με βασικό κίνητρο την κάλυψη των αναγκών του καταναλωτή, αλλά και την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του μέσα από προϊόντα αξιόπιστα και εγγυημένα. Η εταιρεία στον συγκεκριμένο κλάδο της Ελληνικής αγοράς, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου τόσο από επιχειρηματική όσο και από τεχνολογική άποψη και είναι σε θέση να παρέχει στους καταναλωτές της προϊόντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη ικανοποίηση.

  1. Πόσο ασφαλής είναι οι αγορές μου και τα προσωπικά μου στοιχεία, τα οποία σας εμπιστεύομαι;

Σε μια ηλεκτρονική επικοινωνία, η εμπιστοσύνη μεταξύ των συναλλασσόμενων μερών είναι πολύ σημαντική, γι' αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της ασφάλειας των συναλλαγών. Σήμερα, η τεχνολογία παρέχει προηγμένες λύσεις στο θέμα αυτό. Είμαστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που μεριμνά για την ασφάλεια των πελατών του και για αυτό χρησιμοποιεί όλα τα απαραίτητα συστήματα ασφαλείας και επιπλέον παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την πιστοποίηση της ταυτότητάς του.

  1. Τι είναι το καλάθι αγορών;
  2. Είναι ότι ακριβώς είναι το καλάθι και στα κανονικά καταστήματα. Μπορείτε με το κουμπί

Αγορά

   να τοποθετείτε εκεί το προϊόν, το οποίο σας ενδιαφέρει να αγοράσετε, αλλά και να το αφαιρείτε με το κουμπί

Διαγραφή.

  Το ότι έχετε τοποθετήσει ένα προϊόν στο καλάθι δεν σημαίνει ότι το έχετε αγοράσει. Ακολουθεί μια μικρή διαδικασία μέχρι να γίνει δικό σας. Έχετε τη δυνατότητα να δείτε τι έχετε επιλέξει και πόσο κοστίζει το καθένα ξεχωριστά και όλα μαζί.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ 

ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ – ΚΛΕΙΔΑΡΑΔΕΣ