Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ενημερωτικό δελτίο

Ενεργειακά Τζάκια ΤΖΑΚΟΘΕΡΜ

Ενεργειακά Τζάκια ΤΖΑΚΟΘΕΡΜΕνεργειακά Τζάκια ΤΖΑΚΟΘΕΡΜ
Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από την εικόνα ή κάντε κλικ για μεγέθυνση
 • Ενεργειακά Τζάκια TZAKOTHERM
 • Ενεργειακά Τζάκια TZAKOTHERM
 • Ενεργειακά Τζάκια TZAKOTHERM

Μετατρέπει το Τζάκι σας σε λέβητα καλοριφέρ, δίχως να αλλάξετε τίποτα στο τζάκι σας, εξοικονομώντας την ενέργεια που χάνετε.Λεπτομέρειες

Έκπτωση .
590,00 € .

1000100053

3 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

ΠΡΟΣΟΧΗ

Η σερπατίνα TZAKOTHERM κατασκευάζεται αποκλειστικά στις διαστάσεις του δικού σας Τζακιού για καλύτερα αποτελέσματα θέρμανσης. Πριν αγοράσετε τη σερπατίνα στο τέλος της σελίδας αυτής συμπληρώστε τις διαστάσεις της ΒΑΣΗΣ και της ΠΛΑΤΗΣ του Τζακιού σας βάζοντας σε κάθε κουτάκι τη διάσταση που αναγράφεται, η ανεβάστε κάποιο σχέδιο απο τον υπολογιστή σας και πατήστε αποθήκευση. Μετά αγοράστε το προιόν κ εμείς θα λάβουμε τις διαστάσεις που βάλατε στα κουτάκια αυτά.

Δωρεάν Θέρμανση

Τα ενεργειακά τζάκια www.energeiaka.bestgr.gr με σερπατίνα ΤΖΑΚΟΤΗΕΡΜ δοκιμασμένα σε κατοικίες πόλης και ορεινές, με θεαματικά αποτελέσματα. Δοκιμασμένα επί 15 έτη με καθημερινή χρήση, σε αγροτικές κατοικίες με οικογένειες, δίχως άλλη μορφή θέρμανσης, χωρίς να παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα.Και πάνω απ΄όλα ευχαριστημένους πελάτες. (Δεχόμαστε ευχαριστίες)

μετατρέπει το Τζάκι σας σε λέβητα καλοριφέρ, δίχως να αλλάξετε τίποτα στο τζάκι σας, εξοικονομώντας την ενέργεια που χάνετε.

  • Τοποθετήστε το ενεργειακό τζάκι με σερπατίνα ΤΖΑΚΟΤΗΕΡΜ αντί για το λέβητα η παράλληλα με το λέβητα του καλοριφέρ σας.

  • Ας δούμε τώρα την περίπτωση όταν δεν επαρκεί η θέρμανση του ΣΕΤ TZAKOTHERM (λόγω χαμηλής φωτιάς, λόγω πολύ μεγάλου σπιτιού, λόγω υπερβολικού εξωτερικού κρύου, λόγω απώλειας θερμότητας, τζαμιών, παραθύρων, μη μονωμένες κατοικίες, κτλ. Σε αυτή τη λειτουργία παράλληλα με το λέβητα του καλοριφέρ σας η οικονομία πετρελαίου αγγίζει εως και το 70%, διότι ο λέβητας έχει ήδη ζεστό νερό, ζεστό περιβάλον και θα συμπληρώσει μόνο το υπόλοιπο της θέρμανσης που του ζητάμε, για να έχουμε την θερμοκρασία που εμείς επιθυμούμε.

  • Το ΣΕΤ ΤΖΑΚΟΘΕΡΜ αποτέλειτε από την ειδικής κατασκεύης Σερπατίνα που τοποθετείτε στο τζάκι σας, και την ειδική Βαλβίδα εξισορρόπησης πιέσεων.

 • Αποκτήστε το ΣΕΤ ΤΖΑΚΟΤΗΕΡΜ (Σερπατίνα, Ειδική Βαλβίδα) και εξοικονομείστε χρήματα για μια ζωή.

ΛEITOYPΓIA – KAYΣH

H καύση του ξύλου στην πράξη είναι η χημική αντίδραση κατά την οποία ο άνθρακας που περιέχει το ξύλο ενώνεται με το οξυγόνο, ελευθερώνοντας ενέργεια καθώς και μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα. Aπαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει αυτή η αντίδραση είναι να υπάρχει θερμοκρασία.

Τζάκια: Ανοικτά και ενεργειακά

Το τζάκι ήταν κάποτε, και σε μερικά ορεινά χωριά εξακολουθεί να είναι, το μοναδικό σύστημα θέρμανσης ενός σπιτιού. Το κλασικό τζάκι, το παραδοσιακό, είναι το ανοικτό εμπρός. Η πλάτη και τα πλαϊνά είναι φτιαγμένα από πυρίμαχα τούβλα, η δε οροφή σχήματος πυραμίδας οδηγεί τα καυσαέρια στην καμινάδα και από εκεί στο ύπαιθρο.

Είναι ένα φοβερά σπάταλο σύστημα αφού το μεγαλύτερο ποσοστό της θερμότητας που παράγεται φεύγει στα καυσαέρια ενώ και η πλάτη συνήθως είναι σε έναν εξωτερικό τοίχο και έτσι και αυτή χάνει πολύ ενέργεια προς το περιβάλλον. Άλλο μειονέκτημα του τζακιού είναι ότι ο ένοικος αισθάνεται να καίγονται τα μέρη του σώματός του που «βλέπουν» τη φλόγα ενώ κρυώνουν τα σκιασμένα μέρη. Τέλος, σπίθες από τα ξύλα που καίμε μπορεί να κάψουν τυχόν χαλί απλωμένο μπρος στο τζάκι.
Φοβερά μειονεκτήματα. Κι όμως. Συνηθίσαμε να ζούμε πιο πολυτελώς από παλαιότερα και έτσι σήμερα σχεδόν όλα τα νεόδμητα έχουν ένα τζάκι. Πιο είναι το πλεονέκτημά του; Μα η ομορφιά του. Για τους ενοίκους ή μια μικρή ομάδα καλεσμένων, ακόμα και στην αίθουσα ενός εστιατορίου ή το σαλόνι ενός ξενοδοχείου η «παιχνιδιάρα» φλόγα είναι μια παρέα, μια παρέα που τραβάει τους ανθρώπους όπως το μέλι την αρκούδα. Ποιος δεν χαίρεται κοιτώντας τη φλόγα και ποιος χάρηκε ποτέ κοιτώντας ένα σώμα καλοριφέρ;

Άρα λοιπόν το τζάκι είναι τόσο όμορφο και είναι υποχρέωσή μας να το κάνουμε και πιο αποδοτικό. Έτσι καταλήξαμε στα ενεργειακά τζάκια.
Σήμερα με την τελευταίας τεχνολογίας SET TZAKOTHERM  το νερό θερμαίνεται καθώς περνάει μέσα απο το λαβύρινθο της ειδικής σερπατίνας. Η επιτυχία και το πλεονέκτημα του συστήματος TZAKOTHERM είναι ότι η σερπατίνα έχει άμεση επαφή τόσο με τις σπήθες όσο και με φλόγα, έτσι εκμεταλεύομαστε την περισσότερη δυνατή ενέργεια που μπορεί να μας δώσει το τζάκι. Ζεσταίνεται λοιπόν το νερό εκεί και μετά οδηγείται στα θερμαντικά σώματα του σπιτιού.
Ο ιδιοκτήτης κερδίζει έτσι όλη την χαμένη ενέργεια. Θα μου πείτε ότι αντί για πετρέλαιο καίει ξύλα. Ναι αυτό είναι αλήθεια. Μα είναι, παραδοσιακό τζάκι ούτως η άλλος θα έκαιγε τα ξύλα.
Τίποτε δεν θα χάνουμε από πλευρά ομορφιάς.  Άρα;

 • Η εταιρία μας, με την εμπειρία που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια και την διαθέσιμη τεχνολογία για την ποιότητα, υπερβαίνοντας τους απαιτητικούς ελέγχους  για οποιουδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα.

 • Παρέχετε 3 χρόνια εγγύηση, για οποιοδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Το σύστημα θέρμανσης με σερπατίνα είναι μια μορφή θέρμανσης και γιαυτό τοποθετείτε και ρυθμίζετε αποκλειστικά μόνο από θερμουδραυλικό με ειδική άδεια, ο οποίος σαν ειδικός, αναλαμβάνει την ευθύνη της σωστής σύνδεσης του συστήματος , ο θερμουδραυλικός είναι υπεύθυνος για τη σωστή τοποθέτηση, ρύθμιση και την ασφάλεια του συστήματος (τοποθέτηση 2 βαλβίδων ασφαλείας, δοχείου διαστολής …κτλ.) αν δεν καταλαβαίνει κάτι για τη σύνδεση του TZAKOTHERM θα πρέπει να σταματήσει την κατασκευή του συστήματος.  

Η επιχείρηση TZAKOTHERM ευθύνεται μόνο για το οποιουδήποτε κατασκευαστικό ελάττωμα της σερπατίνας. Δεν ευθύνεται για την σωστή τοποθέτηση, τη ρύθμιση και την ασφάλεια του συστήματος. Παραλαμβάνοντας τη σερπατίνα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση αποποίησης ευθυνών καθώς επίσης και με τους όρους και τις Προϋποθέσεις που έχουν ανακοινωθεί στο παρών έγγραφο.

Επιτυχία

Η επιτυχία του  ενεργειακού τζακιού με σερπατίνα TZAKOTHERM στηρίζεται στην απλότητα της κατασκευής του, στα άριστα επιλεγμένα υλικά και στο ότι δεν παρουσιάζει βλάβες.Informations Μετά την αποθήκευση του προσαρμοσμένου προϊόντος, θυμηθείτε να το προσθέσετε στο καλάθι σας.
Επιτρεπόμενα αρχεία: GIF, JPG, PNG

Εικόνες

 • Ανεβάστε ένα σχέδιο με τις διαστάσεις της ΒΑΣΗΣ και της ΠΛΑΤΗΣ του τζακιού σας

Κείμενα

 • Μπροστινό πλάτος ΒΑΣΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ
 • Πίσω πλάτος ΒΑΣΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ
 • Μήκος ΒΑΣΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ
 • Κάτω πλάτος ΠΛΑΤΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ
 • Πάνω πλάτος ΠΛΑΤΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ
 • Ύψος ΠΛΑΤΗΣ ΤΖΑΚΙΟΥ
 • Κατεύθυνση εξόδου σωλήνων σερπατίνας(αριστερά,δεξιά, κάτω,πάνω)

* απαιτούμενα πεδία