Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Ενημερωτικό δελτίο

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ειδικο ξυλο καθαρισμου καμιναδας τζακιου απο καπνα

ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ειδικο ξυλο καθαρισμου καμιναδας τζακιου απο καπναΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ειδικο ξυλο καθαρισμου καμιναδας τζακιου απο καπνα
Μετακινήστε το ποντίκι σας πάνω από την εικόνα ή κάντε κλικ για μεγέθυνση

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για καθαρή καμινάδα.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΜΙΝΑΔΑ

Κούτσουρο καθαρισμού καμινάδας. Οι ορυκτοί του καταλύτες εξουδετερώνουν την καπνιά και την πίσσα και τις απομακρύνουν αποτελεσματικά από την καμινάδα.

Λεπτομέρειες

Έκπτωση .
14,00 € .

1000111299

2 Άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για καθαρή καμινάδα.

Μια πηγή προβλημάτων στα τζάκια είναι οι κλειστές από κάπνα καμινάδες. Καίγοντας ξύλα στα τζάκια απελευθερώνεται πίσσα, ρητίνη και κάπνα (αιθάλη). Όλα αυτά μετατρέπονται σε ένα ίζημα (κατακάθι) κολλημένο πάνω στα τοιχώματα της καμινάδας και το οποίο ανθίσταται στο παραδοσιακό με βούρτσα καθάρισμα, ακόμα δε, δεν μπορεί και να το αποξέσει κανείς.

Τις περισσότερες φορές δημιουργείται μια αποφραγμένη καμινάδα και είναι συνηθισμένο να λέγεται ότι το τζάκι δεν τραβάει.

Προσέξτε, αυτό είναι μια πρειδοποίηση, καθώς ο κίνδυνος να πάρει φωτιά η καμινάδα είναι υπαρκτός. Εκεί όμως που ο κίνδυνος είναι πολύ μεγάλος είναι να πάρει φωτιά ο καπνοθάλαμος (το τμήμα πίσω από τη φούσκα) με δυσμενείς επιπτώσεις για το τζάκι και τον περιβάλλοντα χώρο.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Όλες οι παραδοσιακές μέθοδοι καθαρίζουν επιφανειακά μόνο την καμινάδα και όχι τον καπνοθάλαμο όπου υπάρχει ο κίνδυνος φωτιάς, διότι ο καπνοθάλαμος είναι περίπου σαν ένας κώνος στον οποίο δεν μπορεί να επέμβει κανείς λόγω της μορφής του.

Κάντε τον καθαρισμό σήμερα. Κάθε αναβολή μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερα. Μην ξεχνάτε από Σεπτέμβριο έως Απρίλιο οποιαδήποτε χρονική στιγμή να καίτε ένα τέτοιο ειδικό ξύλο.

Πως δουλεύει:

Όπως εξηγήθηκε πιο πάνω όταν ανάβετε φωτιά στο τζάκι τα τοιχώματα της καμινάδας σκεπάζονται με ιζήματα. Αυτά πρέπει να φύγουν ή να γίνουν αβλαβή. Αυτό είναι το διπλό κατόρθωμα του που λύθηκε με αυτό το προιόν. Η μέθοδος που χρησιμοποιείται είναι μια δραστική αλλά όχι διαβρωτική και όχι τοξική χημική μέθοδος (EUROPEAN FIRE SAFETY CENTRE. Report No.37 CVB R1556 of December 1997).

Καθώς καίγεται το κούτσουρο-καθαριστής, τα δραστικά του στοιχεία διαχέονται σε όλα τα τοιχώματα της καμινάδας και μαλακώνουν την πίσσα, ουδετεροποιούν τον καπνό και τον ξεραίνουν. Όταν ολοκληρωθεί η καύση του κούτσουρου-καθαριστή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τζάκι σας κανονικά. Όσο αφορά την καταλυτική εργασία του, η διάρκεια της είναι 15 ημέρες. Η καπνιά που έχει συσσωρευτεί στον καπνοθάλαμο θα πέσει σταδιακά σαν σκόνη μέσα στην εστία. Μετά τις 15 ημέρες η καπνιά που έχει μείνει θα έχει γίνει άφλεκτη και θα φύγει κανονικά με τη φωτιά.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ

  • Σας συμβουλεύουμε να διατηρείτε την καμινάδα του τζακιού καθαρή για να έχετε σωστή λειτουργία στα τζάκια.
  • Συνίσταται να καθαρίσετε την καμινάδα κάθε χρόνο ανάβοντας ένα κούτσουρο καπνό-καθαριστή.
  • Εάν έχετε να καθαρίσετε την καμινάδα πάνω από 2 χρόνια, συνίσταται να ανάψετε ένα και μετά από 15 ημέρες ένα δεύτερο για τον πλήρη καθαρισμό της καμινάδας σας.